Ambassadører

Her finner du oversikt over våre fantastiske ambassadører.

Vi er alltid åpen for nye søknader, send de til karianne@stallkh.no.


 

Krista og Qilin:

«Mitt navn er Krista Syversen. Jeg er 25 år og bor i Oslo.
Jeg har en Svensk varmblodshoppe på 18 år, Qilin. Hun er delvis pensjonert fra sporten grunnet skade og venter nå føll våren 2023! Så hverdagen vår består av lette treningsøkter og mye hygge! Vi gleder oss veldig til samarbeidet med Stall KHs Hesteprodukter!»
 

 

Charlotte og Fjellodin:

Charlotte er 32 år og er bosatt på Stokmarknes i Vesterålen. Har en fjordingvallak på 9 år, Fjellodin. Er en profesjonell hobbyrytter, men lidenskapen er kjøring med hest! Er opptatt av at hesten skal ha det optimalt både fysisk og mentalt og er veldig opptatt av godt hestehold. Ikke bare korrekt ridning/bruk men også innen ernæring og vedlikehold av hesten innvendig.

 


 

Christina og Charlie PL:

Jeg heter Christina, 26år gammel fra Hof. 
Charlie PL er en 4år gammel dansk varmblods ridehest som jeg kjøpte fra Danmark som åring. Vi står oppstallet på en rideskole hvor jeg hjelper til mye og får også ri og trene en del av skolehestene der. Charlie har jeg ridd inn selv og målet er å få han best mulig grunnridd og fin. Hvor langt vi kommer får vi se, men jeg ønsker å kunne ri og starte både sprang, dressur og kanskje litt feltritt når vi blir klare for det! Vi gleder oss og ser frem til samarbeidet med Stall KHs Hesteprodukter!